Προμηθευτείτε τα μοναδικά αφιλτράριστα προϊόντα μας


Showing all 3 results

Show per page

Ανθόλαδο βιολογικό

Προϊόν διαθέσιμο μόνο κατά την περίοδο λειτουργίας του ελαιοτριβείου.Η εξαιρετικά ιδιαίτερη αυτή ποιότητα του ελαιολάδου λαμβάνεται αμέσως μετά τη μάλαξη από τον πολτό του καρπού της ελιάς με εκχύλιση. Έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και τις περισσότερες ιαματικές ιδιότητες από όλες τις κατηγορίες ελαιολάδου. Η υφή του είναι παχύρρευστη και έχει πολύ έντονη γεύση. Παράγεται μόνον κατόπιν παραγγελίας πριν ή κατά την ελαιοκομική περίοδο (παραγγελίες μέχρι αρχές Δεκεμβρίου). Αν και είναι πιο ανθεκτικό από τις άλλες κατηγορίες ελαιολάδου, πρέπει να καταναλώνεται σχετικά σύντομα (μέχρι δυο μήνες από την παραγωγή του), διότι μετά την πάροδο του χρόνου αυτού έχει χάσει μεγάλο ποσοστό από τα χαρακτηριστικά του.Έχει οξύτητα μικρότερη του 0.8%.

Extra παρθένο ελαιόλαδο βιολογικό

Extra παρθένο ελαιόλαδο με έντονη φρουτώδη γεύση από ελιές πιστοποιημένης βιολογικής παραγωγής.Μετά την μάλαξη ο πολτός του καρπού τοποθετείται σε ειδικά φίλτρα και τοποθετείται στο υδραυλικό πιεστήριο. Ο ζωμός που λαμβάνεται μετά την συμπίεση οδηγείται σε φυγοκεντρικούς ελαιοδιαχωριστήρες όπου λαμβάνεται το extra παρθένο ελαιόλαδο.Έχει οξύτητα μικρότερη του 0,8%.

Extra παρθένο ελαιόλαδο

Extra παρθένο ελαιόλαδο με έντονη φρουτώδη γεύση.Μετά την μάλαξη ο πολτός του καρπού τοποθετείται σε ειδικά φίλτρα και τοποθετείται στο υδραυλικό πιεστήριο. Ο ζωμός που λαμβάνεται μετά την συμπίεση οδηγείται σε φυγοκεντρικούς ελαιοδιαχωριστήρες όπου λαμβάνεται το extra παρθένο ελαιόλαδο.Έχει οξύτητα μικρότερη του 0,8%.